16
Dec 09

Gör ditt egna WordPress Tema!!

Att wordpress är heltklart det bästa blogg verktyget just nu är inget nytt, men ofta när jag sitter och söker efter teman finner jag aldrig nån sådär skit bra som passar mig jätte bra. ofta hittar jag bra grund tema och sen skinnar jag om det med bilder och ändrar text färger osv. Men just nu är jag i ett stadie där jag vill ha ett helt eget tema. Så smidigt nog skrev bloggen WP switch ett inlägg om just hur man skapar ett nytt tema och länka till en massa tutorial och resurs sajter för att lära sig mer om WordPress och hur man gör egna teman.

kolla in inlägget Designing and coding wordpress themes from scratch

Liknande inlägg


2 Responses to “Gör ditt egna WordPress Tema!!”

  1. välgjorda wordpress teman Says:

    Tjenare, ville bara uppmuntra dej till o kämpa på, ser att du ligger på eget domän ;) förstår att du då kämpar på som satan med din blogg och jag gillar din kämparglöd, såg ditt inlägg om att du börjar få besökare, kan säga att mej fick du in från google när jag sökte på: (välgjorda wordpress teman) fast utan parentes såklart ;) då låg du 5 på min sökning ;) keep up the good work så ska du se att trafiken kommer ;)
    mvh kristian

  2. Neia Says:

    Googlade på att skapa egna WordPressteman och fick upp din sida som nr 5 i listan. Betydligt snyggare och mer funktionell sida än de flesta färdiga WordPressteman jag sett. Bra jobbat!! :-)

Leave a Reply

2019 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting