30
Dec 09

Listor 2009 bästa iphone appar!

Uppdaterad 10 jan. 2010 kl. 20:42

Trotts att jag själv inte äger en iphone så måste jag skriva ett inlägg om alla top 2009 listor där stora tidningar och bloggar listar sina favoriter av året. Jag kommer nog köpa en iphone i slutet av januari början av februari och samlar på mig sånna här listor för att se vad jag ska köpa. Som ni märker är det många som har med dropbox på listan och det är en app jag definitivt kommer att instalera direkt då jag nu har dropbox på mac os, Windows, Linux och då även iphone :). här kommer listorna:

TUAW: Our Favorite Apps: Stuff that stayed on our phones in 2009

TheAppleBlog: The 11 Best iPhone Apps of 2009

The Wired: Wired’s 20 Favorite iPhone Apps of 2009

Saudimac: There’s an App for That (egentligen ingen 2009 lista utan mest en lista på appar skribenten gillar)

MacLife: Apps of the Year – Mac|Life Staff Picks

MacLife: 100 Greatest iPhone Apps of 2009

TUAW: Our favorite iPhone games of 2009

SaudiMac:  My favorite iPhone apps in 2009

beautiful Pixels: 15 Stupendously Drop Dead Gorgeous iPhone apps of 2009

Appadvice: top 100 iphone games 2009

jag kommer att uppdatera listan när det dyker upp fler och det kommer det. Jag följer just nu 28 bloggar som handlar om mac på ett eller annat sätt och då har jag inte än börjat lägga till rena iphone bloggar.

Liknande inlägg


2 Responses to “Listor 2009 bästa iphone appar!”

  1. Mattias eyesx.com Says:

    Android ska det vara ;)

  2. Khaled saudimac.com Says:

    Tack för att länka till min sida!
    Jag har dropbox men jag har aldrig provat det på iPhone annars blir det på min lista också.

    (Google Translate)

Leave a Reply

2018 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting