07
Feb 10

Dagens Blogg 7 feb.: Mixergy

Mixergy
Online Business Tips from Successful Entrepreneurs

Jag har rekommenderat denna blogg tidigare men jag gör det igen. Grundaren mixergy Andrew Warner har en idee om att intervjua kända IT-entreprenörer live med hjälp av webcam och mic (tror han kör skype). Hans mål är att de ska dela med sig av deras erfarenheter om hur de lyckades och ge tips om hur man kan lyckas på webben. Detta spelar han självklart in och man kan ladda hem det som video eller bara ljud eller streama det direkt på sajten. De jag gillar mest är Matt Mullenweg (grundaren av wordpress) och Jeffrey Kalmikoff (grundaren av T-shirt communityn Threadless)

Liknande inlägg


One Response to “Dagens Blogg 7 feb.: Mixergy”

  1. Andrew Warner mixergy.com Says:

    Thanks for recommending my work!

Leave a Reply

2018 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting