14
Mar 10

Lär dig saker på roligare sätt!

Jag snubbla över ett blogg inlägg där de hade samlat 14 olika animerade filmer som förklara olika saker på ett enkelt sätt. Jag har länge gillat common craft filmerna och kan tycka att det kanske blir lite samma sak då de filmerna presenteras på samma sätt. (inge fel på filmerna men visar sällar fler samtidigt i rad) Men iallafall här nedan tänkte jag posta några av de jag gilla från blogg inlägger jag fann och självklart finns länken så ni kan se alla 14 filmer :) (för övrigt är rubriken på detta inlägg kass men kom inte på något bättre)

Fler filmer14 Visually Stunning Animated Infographics

Liknande inlägg


One Response to “Lär dig saker på roligare sätt!”

  1. Max maxmarkel.com Says:

    Den här posten gillar jag!

Leave a Reply

2018 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting