10
Maj 10

Unga IT-entreprenörer att se upp för!

För ca 3 år sen var jag på en föreläsning som Future Kairo anordna i Karlshamn. Föreläsningen handla om att 80-talister var den generationen som ville ha allt serverat och valet av arbetet var lust styrda. Jag är 80-talist och kan delvis hålla med. Jag är inte alls kräsen på jobb men har mött många i min ålder som är otroligt kräsna. Men hur är det med 90-talisterna då? Är de lata och vill ha allt serverat på ett silverfat? Jag vet faktiskt inte då jag i nuläget inte har någon statistik framför mig. Men känslan är att pågrund av sociala medier så är det många unga IT -entreprenörer som är och jobbar med de “stora herrarna och kvinnorna”. Detta är mycket pga. twitter som skapar förutsättningar för vem som helst, gammal som ung, att kunna skapa ett stort nätverk. Här nedan ser ni några exempel på Unga IT-entreprenörer och några av de var lite tveksam till att kalla sig för entreprenör och då skrev jag “du kanske inte är det nu men du har förutsättningar för att lyckas”. Ungas tid är nu!

Exempel på några unga entreprenörer att se upp för och deras twitter konton:

Mauritz Zachrisson @Macfeast 14 år (snart 15)

Alexander Lundborg @AlexLundborg 14 år

Anders Hagström @AndeschSE 18 år

John Ankarström @jocap 13 år (snart 14)

Gustav Holmström @hejg 15 år (snart 16)

Albin H Wilén @alphahw 15 år

Gabriel Jonsson @gabrieljonsson 17 år

Viktor Bijlenga @ViktorBijlenga 19 år

Alexander Bergström @Graytuna 15 år

Saknar du någon på listan? Skriv i kommentar fältet eller kontakta mig på Twitter @emiljansson

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting