30
Aug 10

Emil Sprider vidare 100830

Jag läser mycket bloggar och brukar sprida med mig mycket av det jag läser på twitter men nu tänkte jag att jag kanske borde tipsa om de bra länkar & blogg inlägg jag stöter på om dagarna här i min blogg. Så detta är min första inlägg i detta och siffrorna kan du antyda till dagens datum självklart.

Dokumentär om the pirate bay är under produktion

Det verkar som alla stora sajter på nätet ska bli film/dokumentär nu detta år så varför inte the pirate bay. detta kan bli spännande värre.

WordPress tema: AutoFocus

Riktigt snyggt tema som jag säkert kommer att använda på något av mina kommande projekt.

AMD och ATI blir bara AMD

För ett tag sen köpte AMD upp grafikkortsmärket ATI och nu har de tydligen beslutat att skrota ett välkänt varumärke för att enbart sattsa på AMD. jag tycker detta är trist då ATI är som sagt starkt märke inom hårdvaru branschen.

Seminarier för företagare i Örebro län (om företag & sociala medier)

Sjukt spännande semenarie som kommer til stan om hur företag kan använda sociala medier för sin verksamhet. Tok kul med bla. Anette Valdemarsson @anvaldem2 som en av de drivande i projektet.

Surreal Photo Manipulation: 40 Amazing Artwork

Helt underbara bilder!! sjukt kreativt
100 Free High Quality WordPress Themes: 2010 Edition

Kanske några veckor på nacken men ett helt klart bra inlägg om 100 grymt snygga WordPress teman till sin blogg eller cms.

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting