29
Aug 10

Länksamling personligt varumärke på nätet!!

Såg ett bloggpost från kollegan och vännen Peter Ellwe, där han hade pratat personligt varumärke på nätet med entreprenörs treorna. Jag tipsade honom med länkar jag har sparat inom ämnet. Men kom sedan på att jag kanske skulle dela med mig till mina läsare. Detta är länkar till en bra start om man är intresserad av att förbättra sitt personliga varumärke på nätet.
Bygg upp ditt personliga varumärke
Bygg ditt personliga varumärke med bloggen
Matrix: Building and Managing Your Online Career Reputation (Unvarnished, LinkedIn, Blogs, and More)

sen ska jag självklart även tipsa om Joakim Nyströms artikel i Intabgible Artifact: Dialog & samtal
Ping och konsten att hålla konversationer levande (dock i magasinet med annat titel)

Dela gärna med dig med dina länkar inom ämnet i kommentar fältet

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting