09
Okt 10

4 nya domäner (allt som allt 7,5 .se adresser äger jag)

I oktober månad bestämde sig .se att de skulle komma upp till en miljon registrerade domäner och då passa massor avwebbhotell att rea ut och i vissa fall skänka bort .se domäner. så självklart passa jag på att registrera 4 st. så jag tänkte berätta vilka jag både har köpt nu i veckan men även det jag ägt sen tidigare

socialayrken.se

Hittills har jag inte kommit på vad jag ska använda denna domän till men jag tycker den är rätt bra och man kan vinkla det mot webben eller mot sociala yrken i allmänheten. jag får se vad jag gör.

kreativajobb.se

När jag var på en föreläsning där Heo Härén prata på så diskutera han om att alla jobb är på ett eller annat sätt kreativa yrken och därför registrera jag denna domänen. Samma som socialayrken.se så vet jag inte vad jag ska göra med den just nu men det landar nog för mig någon dag.

morgongympa.se

Tanken med bloggen att detta ska kunna vara ett alternativ till en bra start på dagen. Vissa människor läser tidningen, andra går in på aftonbladet.se och några lyssnar på radio/musik. Detta ska vara som ett komplement för den som vill lära sig eller bli inspirerad på morgonkvisten. just i dagsläget kommer det att publiceras mest video. Sajten kommer att länka/embedda andras verk. tanken är att nya inlägg ska publiceras på morgonen från kl: 7 och framåt. (denna bloggen är igång och rullar)

nätkultur.se

Jag läser mycket böcker om nätkultur på olika sätt. allt från fildelning till stora varumärken som google, från statiskt material på nätet till den sociala webbens framgång. denna sajten ska vara som en plats att diskutera/dela erfarenheter om nätet och dess framväxt. (inte igång än)

Domäner som jag äger sen tidigare

emiljansson.se

Det är ju bloggen ni är inne på just nu. Till en början skulle detta vara en portfolio sajt över vad jag gör men jag tycker det är mer intressantare att visa upp vad man kan, lär sig eller bara sprida vidare till andra genom att visa att man är levande i en blogg och inte statisk hemsida.

uttorkad.se

Tanken skulle vara att detta skulle vara en dryckesblogg tillsammans med en massa vänner. vi skulle diskutera drycker alla former. men folk flytta och jag fick tillbaka mitt jobb och sen rann det ur sanden. en helt okej domän ändå så jag får se vad det blir av den sen.

agendalek.se

Detta är mitt lek projekt. Jag håller på och skissar på ett projekt AFK (away from keybord) där människor i vuxenålder (20+ ) ska mötas i lekens form. Detta projekt drar jag igång mer skarpt inom kort.

Socialaorebro.se (äger halva)

Detta är ett projekt som jag driver tillsammans med min twitter/irl vän @qrizze. Vi mötes genom twitter och hade likvärdiga ideer och sen blev vi även vänner. även @dcederhammar är med på ett hörn av projektet. Socialaorebro.se försöker bli en mötesplats för människor med intresse för sociala medier i Örebro. Vi håller just nu på att arrangera ett tweetup i stan den 18 okt.

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting