21
Jan 13

En förebild del 1 Karin Brånebäck @braneback


Jag har sen länge bestämt mig för att jag ska berätta för människor hur bra jag tycker de är. Ibland gör jag det när jag möter de, via telefon eller mail (som jag gjorde i fredags när jag maila mina fd chefer och berätta vilka fantastiska ledare de var). Men nu tar jag ett steg till och kommer att sporadiskt berätta om människor som är stora förebilder för mig. Ni vet sånna där människor som man bara vill krama lite extra länge så att tiden står stilla!

Först ut är självklart Karin Brånebäck eller @braneback som hon heter på twitter. Hennes driv och engagemang inom IKT-pedagogiska området, och som spets flipped classroom smittar av sig. Hon ger inte upp, utan tar till kamp med hennes blogg Kilskrift som plattform. Hennes ord är både inspirerande uppmaningar, men om det krävs tvekar hon inte att ta fram knogjärnet (metaforiskt). Jag har aldrig träffat Karin men det känns som vi har känt varandra länge (dock tror jag inte vi har samtalat så länge på nätet). På SETTdagarna kommer jag äntligen (om inte tidigare) få träffa henne, då vi båda är del av Bloggers corner. Så vad ska ni göra nu! Först ska ni självklart kolla in vem den där Karin är som jag snackar om, och sen då? Jo självklart berätta om dina förebilder! Berätta det öppet såhär eller varför inte som så enkelt skicka ett tweet och berätta hur bra personen är!

Liknande inlägg


4 Responses to “En förebild del 1 Karin Brånebäck @braneback”

 1. Karin Brånebäck kilskrift.blogspot.se Says:

  Emil!!
  Du är helt underbar! Tack! Verkligen Tack!!

 2. Malin Says:

  Vilket fint inlägg o bra tema. //m

 3. Helena Roth herothecoach.com Says:

  Emil OCH Karin – ni är helt underbara!!
  Superjuste initiativ Emil, störtgillar. Gör ofta som du, delar med mig av mina positiva tankar ofta, gärna dagligen, och tror precis som du att det gör skillnad i världen.
  Och visst är Karin en förebild – heja dig!

  Fast lite besviken att det inte var en Tradera-annons du spånade på är jag, jag hade budat högt om det innebar att Karin hade börjat på en av mina barns skolor, ska ni veta!!
  /Helena, aka @HERO_Respondi

 4. Linda Linder pedagogikframtid.blogspot.com Says:

  Heja Karin och heja dig Emil som berättar om personer som inspirerar!

Leave a Reply

2018 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting