26
Jan 13

En förebild! del 2 Maria Gustavsson @mikumaria

(Foto: Lina Rudin)

Då var det dags för del 2 i min serie att berätta för er vilka människor jag har som stora förebilder och självklart förklara varför. Listan är inte i någon ordning alls, så ingen är bättre än den andre utan jag bara delar med mig av väldigt bra människor som du ska träffa och krama varma om du får möjligheten!

Okej! Till del 2 i detta sporadiska blogginläggserie är självklart Maria Gustavsson, även känd som @mikumaria på twitter! Hon är en helt underbar människa som jag alltid när jag träffat henne blivit sådär glad så att det hoppar i mig. Det som gör mig så glad är att hon och jag tänker ofta väldigt lika ang. att vi båda vill skapa nya förutsättningar tillsammans med andra! I projekt som Webcoast och Social media club GBG så skapar hon mötesplatser som för samman kreativa människor med webben som verktyg. Sen att hon även är en av bloggarna i lillagumman gör inte saken sämre! Ja listan på saker denna fantastiska människa har gjort skulle kunna vara hur lång som helst. Vill ni veta mer om henne så skulle jag rekommendera er att lyssna på första avsnittet av internetsworlds podcast “Lina möter” som är ett 45 minuter långt samtal med just Maria! och när vi ändå pratar om podcast vill jag även rekommendera Marias podcast “Gott prat” som hon gör tillsammans med sin man Janne.

Så det var en liten kort summering av en till förebild jag har. Vilka förebilder har du? Berätta det för alla du känner!

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting