05
Feb 14

Nu är jag anställd som IKT-pedagog!

“Hur menar Emil nu?” kanske ni tänker när ni läser rubriken för detta inlägg. Låt mig förklara! Jag har jobbat som IKT-pedagog i 2 år nu, men har inte vart anställd som det. Eller det är ju en sanning med modifikation. Jag har vart anställt som IT-pedagog men eftersom Örebro kommun inte har den benämningen så har det vart ett tillägg i min anställning. Så fram tills idag har jag vart anställd som… *trumvirvel* Tekniker! Med tillägg IT-pedagog. Och den titeln var egentligen inte så fel då jag börja min anställning som IT-samordnare på 50% och IT-pedagog på 50%. Men av en slump så fick min chef reda på att IKT-pedagog har kommit som en yrkestitel i kommunen. Så självklart fixa de så att jag får ha den titeln jag borde ha utifrån vad jag jobbar med.

Så vad betyder detta för mig?

Rätt mycket faktiskt. För äntligen har jag titeln som jag så många gånger har pratat/bloggat om. Allt från att jag inte är en tekniker, hinder som jag har som IKT-pedagog och jag har till och med gjort en handbok på hur jag anser en IKT-pedagog ska jobba. Så denna dag kan jag stå rakryggad och säga “Hej! Emil Jansson, IKT-pedagog!” för det är just det som står i min anställningsinformation.

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting