18
Nov 14

Två förebilder! Tomas Nygårds & Alexandra Royal!

En stor fördel med mitt jobb är att jag ständigt får se hur fantastiska mina kollegor är. I slutet av förra året valde jag att göra några nedstick i verksamheten. Jag tog med min iPhone och stativ och lät pedagoger på skolan berätta hur de jobbar med digitala möjligheter i lärande situationer. Två personer som jag filma var Tomas Nygårds och Alexandra Royal. Här nedan kan du se filmen med de, som jag även har publicerat på iktorebro.se med denna texten:

“Alexandra Royal och Tomas Nygårds är lärare på Risbergska gymnasiet – Riksgymnasiet för döva och hörselskadade. I filmen berättar de om hur digitala möjligheter har utifrån exempelvis lärande, kommunikation och retorik förenklat och förbättrat elevernas och lärarnas möjligheter och då utifrån ett perspektiv som teckenspråk som förstaspråk.”

Liknande inlägg

  • No Related Post

Leave a Reply

2019 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting