02
Apr 15

producthunt.com är en guldgruva!

producthunt

Ibland snubblar man över en riktigt grymma sajt. Det var via facebookgruppen podcastbubblan en deltagare tipsa om en samling av olika tjänster med koppling till podcast. Jag klicka in nyfiket på de olika länkarna som presenterades i listan. Ibland när jag surfar brukar jag rensa i url:en och går in på huvuddomänen och inte bara underkategorier. Och där framför mig hade jag producthunt.com. I första anblicken en sajt som lite påminde om pusha.se (en sajt som dock inte verkar så aktiv). Pusha likt producthunt har ett system där man “röstar upp” länkar. skillnaden är dock att producthund är för olika tjänster (pusha hade för alla möjliga länkar). Allt från appar till webbtjänster.

Efter lite klickande hitta några bra tjänster som jag tänkte tipsa om. kolla gärna själv och tipsa mig om tjänster du hittat.

audiosear.ch

En sökmotor för podcast. Det fiffiga med denna tjänsten är att man kan söka på ord eller namn och sen se i en transskriberad text över avsnitt som har nämnt det man söker efter och exakt vart i avsnittet de sagt det. Dock är det bara Amerikanska podcast.

podclear

Ett verktyg för att spela in skypesamtal. Kanske inte är nått nytt tänker du. Detta verktyget spelar in lokala filer på varsin dator och sen synkar ihop det. genom bara ett klick. Jag har inte testat det än men verkar riktigt najs!

Liknande inlägg


Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting