26
Feb 16

Jag ska börja jobba på Friends!

Skärmavbild 2016-02-26 kl. 16.22.05

Äntligen kan jag berätta för er. Jag kommer att börja jobba på Friends (stiftelsen inte arenan) i Solna. Det kommer att bli en otroligt spännande utmaning på många sätt.

Vad ska jag göra?

Tjänsten är ny på Friends. Från början var titeln IKT-Pedagog men vi valde att ändra den till Utvecklare Digitalisering… Så jag kommer att jobba med pedagogiskt utveckling med fokus på digitalisering. I vilken form kommer vi jobba fram under tiden.

Byter från eller till?

Jag trivs otroligt bra på jobbet jag har just nu. Har otroliga kollegor som är både pedagogiskt skickliga och otroligt trevliga. Skrattar mycket på jobbet! Jag jobbar med en fantastisk skolledning och har en av de bästa pedagogisk ledare/rektor/chef jag har mött…. så byter jag ifrån? Nej verkligen inte. Jag byter TILL! När jag sökte tjänsten på Friends så visste jag egentligen inte riktigt vad de sökte men annonsen fick mitt intresse, kändes nästan som jag själv hade skrivit annonsen. Under intervjuer (otroligt proffsig process där jag många gånger log inombords bara pga det) insåg jag mer och mer att detta är ett jobb jag vill ha.

Tjänstledig?

Jag har valt att ta tjänstledig från mitt jobb jag har nu och får se vad framtiden utvisar.

Pendla?

Jag kommer att dagpendla från Örebro till Solna (via Stockholm) och det har jag alla förväntningar att det ska gå bra. Jag skulle uppskatta all pepp jag kan få för att klara det. Jag har aldrig pendlat så långt förut för ett jobb. Säg gärna “Du klarar det Emil!”… Det skulle jag bli glad över :) Kommer försöka att jobba så mycket som möjligt på tåget och jag kommer kanske hitta på nått litet “projekt” som gör mig sysselsatt.

Luncha?

Ja nu när jag kommer vara mer i Stockholm så ser jag fram emot många möten över en lunch eller fika. Vill du diskutera pedagogiska utmaningar med eller utan IKT så hör av dig så löser vi det :)

Jag börjar att jobba på Friends den 21 mars. Ses då!

XoXo

Emil

Liknande inlägg


5 Responses to “Jag ska börja jobba på Friends!”

 1. Britt T Says:

  Grattis Emil till en fantastiskt spännande utmaning! Jätteroligt att bygga upp en ny tjänst!
  Hoppas du berättar hur allt växer fram.

  Pendlingen fixar du, en vanesak. Maken dagpendlade i många år till Stockholm. Säker på att du hittar ett eller flera kreativa sätt att använda tiden på tåget. Och kanske bara vila ibland :)

 2. Nordh Says:

  Lycka till och ha det så kul! :)

 3. Christina Says:

  Grattis och lycka till.
  Tyvärr för oss. Du är ju en pedagogisk pärla som alltid hjälper oss och aldrig suckar (hopplösa gamla tanter som inte fattar). Det är sådana som du som gör att man vågar fråga.
  Att pendla kan nog bli jobbigt men som någon skrev, använd tiden till att läsa, vila och ibland också jobba.

 4. Kia Says:

  Roligt att testa något nytt, grattis! Du kommer klara det nya jobbet och pendlingen jätte bra, om man bara vill finns inga gränser eller hur? =)
  Idag först insåg jag att du inte är kvar hos oss, riktigt synd =( Din nya arbetsplats ska vara nöjda som får dig som kollega. Här kommer du vara saknad =)

 5. Anneli O Says:

  Lycka till och välkommen tillbaka:)

Leave a Reply

2020 Emil Jansson
Proudly powered by WordPress, Free WordPress Themes, and Linux Hosting